3D print Kolding

Firmaets baggrund

Ideen til firmaet opstod da vi selv stod og manglede nogle plasticclips til en gammel VW Golf. Vi undersøgte mulighederne for at få printet denne clips. Det var ikke umiddelbart muligt og da en ny var meget dyr valgte vi at investere i en printer. Så det er almindelig interesse for teknik og gamle biler der driver firmaet.

Vedr. 3D reservedele.

Vi er specialister i reservedele til biler og både, men kan printe stort set alt andet. Så hvis det er en plasticdims du mangler så er du kommet til det rigtige sted.

Hvad kan PkTech?

PkTech er én af Danmarks små virksomheder der printer i 3D.

Der er dog en stor forskel.

Vi har specialiseret os i 3D print til gamle biler, motorcykler, knallerter og både, men kan selvfølgelig også printe alt muligt andet.. Det er næsten kun fantasien der sætter grænser. Vi sælger hovedsaligt til private, men sælger selvfølgelig også til virksomheder som ønsker en prototype eller en lille serieproduktion.

Hvorfor vælge PkTech?

Vi leverer altid kvalitet og forsøger at levere inden for en uge alt afhængig af opgavens omfang. Vi har adgang til nogle af verdens bedste 3D printere såsom MakerBot og Stratasys. Vi er altid til rådighed pr. mail og telefon.

Hos PkTech kan vi printe alt i plastic. Det eneste du skal komme med er en skitse, tegning eller en 3D fil som f.eks. STL. Stort set alle 3D tegneprogrammer kan genere en STL fil.

Så hvis du ønsker et lille firma som kan hjælpe med alle de plasticdimser som bare ikke kan skaffes eller er meget dyre er du kommet til det rette sted.